Anlık Bildirim

Samsung Gear S2 için büyük güncelleme başladı

Samsung’un giyilebilir cihaz pazarında çok iyi işler yapan ve devam modelinin de beklendiği Gear S2 akıllı saati, şimdiye kadar ki en büyük güncellemesini almaya başladı.

Samsung’un hali hazırdaki en iyi satış yapan giyilebilir cihazı Gear S2 akıllı saati, bir süredir gündeme gelen büyük güncellemesini almaya başladı. Güncelleme, pek çok önemli yeniliği akıllı saate getiriyor.

Güncelleme toplamda 61.1MB boyuta sahip. Gear S2 Klasik için olan güncelleme R732XXU2DPFB yapı numarasına sahip. Gear S2 Sport versiyonu ise R730XXU2DPFB güncellemesini alacak. Yapılar arasında herhangi bir fark yok.

Güncelleme ile gelecek yeniliklerden birisi, saat temalarının artık kişisel fotoğraflardan oluşturulabilmesi. Aynı akıllı telefonlardaki gibi, kullanıcılar fotoğraflarını duvar kağıdı olarak saat temalarına atayabilecekler. Özellik My Photo adını taşıyor.

Diğer yenilik ise kullanıcıların akıllı telefonlarına olan bağımlılığını biraz daha azaltacak. Gear S2, artık saat temaları ve uygulamalar için önerilerde bulunuyor. Kullanıcılar isterse saat teması veya uygulamaları, akıllı telefona gitmeden doğrudan saat içerisinde kurabiliyor.

Güncelleme ile ayrıca fitness fonksiyonları arasına yerleşik olarak uyku takibi özelliği de ekleniyor. Yine kullanıcılar, fitness değerlerini saat içerisinden Facebook sosyal ağına paylaşabiliyor. Bu da, akıllı telefona olan bağımlılığı azaltan diğer bir yenilik olarak göze çarpıyor.

Diğer göze çarpan yenilikler ise hava durumu uygulamasına ultraviyole bilgisinin eklenmesi, S Voice ile zamanlayıcının başlatılabilmesi ve mesajların açılabilmesi, dünya saatinde gün doğumu ile batımının yer alması, takvim uygulamasında etkinliklerin işaretlenebilmesi, okunmuş bildirimleri yönetebilmek için yeni bir menü şeklinde sıralanıyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim