Anlık Bildirim

Samsung, Gear S3 davetiyelerini yollamaya başladı

Dağıtıma başlayan fuar davetiyelerinde Samsung, beklendiği gibi akıllı saatini ön plana çıkarmaya başladı. Davetiyede yelkovan ve akrep teması ön plana çıkıyor.

Galaxy Note serisinin lansmanını öne çekerek, yıllardır gelenek haline gelen IFA fuar etkinliğinden çıkaran Samsung, ortaya çıkan boşluğu ise diğer popüler modelleriyle doldurmaya çalışıyor. Bu yıl IFA 2016 fuarında, firmanın Gear S3 akıllı saatini tanıtması bekleniyor.

Dağıtıma başlayan fuar davetiyelerinde Samsung, beklendiği gibi akıllı saatini ön plana çıkarmaya başladı. Davetiyede yelkovan ve akrep teması dikkat çekiyor. Basın toplantısı ile 1 Eylül 2016 tarihinde, yerel saat ile 11.00’da başlayacak.

Yuvarlak tasarımlı ve dönebilir çerçeveli Gear S2 modeli, şüphesiz Samsung’un en beğenilen akıllı saati oldu. Satış konusunda da başarılı olan model, firmanın pazarda yükselişe geçmesini sağladı. Bu bakımdan, Gear S3 modelinin daha dolu dolu olması bekleniyor.

Gear S3 modelinde bulunacağı tahmin edilen özellikler ise WiFi, yükseklik ölçer, gelişmiş bir adım ölçer, entegre GPS, barometre, hava durumu tahmini, ekranda grafikler ile bilgilendirme şeklinde sıralanıyor. Ayrıca cihazın daha gelişmiş üretim sürecine sahip bir yonga seti sayesinde daha az enerji tüketeceği düşünülüyor.

Yeni akıllı saatin yine Gear S3 ve Gear S3 Classic şeklinde piyasaya çıkacağı belirtiliyor. Gear S3 spor tasarımlı olacakken, Gear S3 Classic ise hücresel destekli ve klasik tasarımlı olacak. Buna göre de fiyatı biraz yukarıda seyredecek. Sonbahar bitmeden yeni nesil akıllı saat satışa sunulacak. Ayrıca lüks taşlarla bezenmiş özel bir versiyonun da, gelecek yıl Mart ayında piyasada olacağı ifade ediliyor.  

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7894 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung ifa 2016 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim