Anlık Bildirim

Samsung'un Pulse kod adlı yeni akıllı saatine ait görüntüler sızdırıldı

Samsung'un Pulse kod adlı akıllı saatine ait yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Galaxy Sport ismini alması beklenen cihazın fabrika verileri yardımıyla render görüntüleri hazırlanmış.
Samsung'dan Galaxy Sport akıllı saat Tam Boyutta Gör
Birkaç hafta önce Samsung’un Pulse kod adında yeni bir akıllı saat geliştirdiği öğrenilmişti. Gear Sport modelinin devamı olarak tanıtılması beklenen cihaza ait olduğu iddia edilen bazı render görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntüler fabrika verileri ile hazırlanmış

OnLeaks isimli Twitter hesabından paylaşılan renderların fabrika verilerine dayanarak hazırlandığı belirtilmiş. Bu görsellere göre yeni Galaxy Sport 1.2 inç boyutunda ekran ile birlikte geliyor. Ayrıca akıllı saatin siyah, yeşil, gümüş ve pembe renklerine sahip versiyonlarının da olacağı söyleniyor. Tasarımlara bakılırsa daha yumuşak kenarlı bir akıllı saat modeli bizleri bekliyor.

Bir önceki sızıntıda Galaxy Sport akıllı saatin Tizen işletim sistemi ve 4 GB RAM ile birlikte geleceği öğrenilmişti. Samsung’un sesli asistanı Bixby’nin de desteklenebileceği söylentiler arasında. Şu an için ürünün ne zaman tanıtılacağı ile ilgili bir bilgi bulunmuyor ancak yakın zamanda çıkması beklenen Galaxy S10 modelleriyle birlikte piyasaya sürülmesi olası.

Samsung'dan Galaxy Sport akıllı saat Tam Boyutta Gör
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4724 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, gear sport ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim