Anlık Bildirim

Yeni nesil Gear Fit internete sızdırıldı

Samsung’un beğenilen Gear Fit fitness bilekliği için devam modeli de yolda. Sızan görseller, daha kavisli ve ergonomik bir yapıya sahip devam modelini işaret ediyor.

Son dönemde Gear S2 akıllı saati ile başarılı satışlara imza atan Samsung, bir süredir yeni nesil bir giyilebilir cihaz tanıtmadı. Gear S, Gear Fit gibi başarılı serilerin devam modellerinin yılın ikinci yarısında piyasada olması bekleniyor. Buna dair ilk işaretler de gelmeye başladı.

İnternete sızdırılan görsellere göre, Gear Fit 2 fitness bilekliği hazırlık aşamasında. İlk nesli oldukça beğenilen Gear Fit 2, biraz daha kavisli ve ergonomik bir yapıya sahip olacak. 1.84 inçlik dokunmatik Super AMOLED ekranında pek çok fonksiyon takip edilebilirken, ek olarak bir GPS yongasının da olacağı ifade ediliyor. Yani cihaz, konum ve mesafe tespiti için telefona bağlanmaya ihtiyaç duymayacak.

Samsung’un bir diğer aksesuarı ise Gear IconX adındaki Bluetooth kulaklıkları. Fitness takibi yapabilen kulaklıkların üzerinde dokunmatik bir alan bulunuyor ve kontrol buradan sağlanıyor. 4GB kapasite ile müzik dosyalarını da dinleyebiliyorsunuz. Özellikle bileklik takmaya alışamayanlar için Gear IconX kulaklıklar iyi bir alternatif olacak. Henüz cihazların ne zaman tanıtılacağı bilinmiyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim