Anlık Bildirim

ZeroLemon’dan Galaxy S7 için bataryalı kılıf

Piyasada yüksek kapasiteli şarj istasyonlarını aratmayacak kılıflar mevcut. Samsung Galaxy S7 modeli için tasarlanan yeni kılıf, 7500mAh kapasiteli bir batarya barındırıyor.

Yanında sürekli olarak şarj istasyonu taşımak istemeyenler için, bataryalı kılıflar en iyi alternatif durumunda. Piyasada yüksek kapasiteli şarj istasyonlarını aratmayacak kılıflar mevcut. ZeroLemon, bu konuda başarılı ürünler geliştiriyor.

Samsung Galaxy S7 modeli için tasarlanan yeni kılıf, 7500mAh kapasiteli bir batarya barındırıyor. Dahili bataryanın 2.5 katı kapasiteye sahip olan kılıf ile, Galaxy S7 modelinizi günlerce kullanabilmeniz mümkün. Temel seviyede dayanıklılık sağlayan kılıf, telefondaki buton ve girişleri de açık bırakıyor. Ayrıca aşırı voltaj yüklenmesinden de telefonu koruyor.

Kılıfın bataryası, üzerindeki microUSB girişi ile şarj ediliyor. Büyük kapasitenin şarj edilebilmesi için uzun bir süre prizde kalacağını hatırlatmak gerek. Galaxy S7 modelindeki QuickCharge 2.0 desteği, doğrudan şarj akımından kullanılmaya devam ediyor.

Elbette bu kadar güçlü bir destek isteyenlerin 20mm civarındaki kalınlığa alışmaları da gerekiyor. ZeroLemon Galaxy S7 kılıfı 60$ karşılığında satışa sunulmuş durumda. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10394 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim