Anlık Bildirim

Google yeni Google Play simgelerini duyurdu

Google Android tarafındaki uygulama mağazası, müzik, kitaplık ve film gibi servislerini kapsayan Play uygulamalarının simgelerini güncelledi. Daha modern bir görünüme karışan yeni simgeler haberimizde
Google resmi Android blogu üzerinden yaptığı açıklamayla Google Play uygulmalarının simgelerini değiştirdiğini duyurdu. Aralarında Play Store, Play Müzik, Play Kitaplar gibi Play'le başlayan bütün uygulamaların simgelerini değiştiren firma bu işi daha önce de yapmıştı.
(3 jenerasyon Play simgeleri) 
Aralarında en çok kullanılan Play Store uygulamasının simgesini daha parlak hal getiren firma üzerindeki renkleri de daha canlı olarak güncellemiş. Diğer Play uygulamalarına Play "Oynat" butonu tabanı ekleyen yazılım devi uygulamaların asıl simgelerini bu oynat butonunun üzerine yerleştirmiş. Şimdilik sadece simge değişikleriyle ilgili bilgi veren firma uygulama içeriklerine güncelleme gelip gelmeyeceğinden bahsetmemiş.
Simgelerin önümüzdeki haftalarda dağıtıcaları blog üzerinde bilidirilirken güncellemelerle ilgili net bir tarih verilmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7836 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, google ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim