Anlık Bildirim

HTC Android 5.0 güncelleme takvimi sızdırıldı

HTC Android 5.0 güncelleme takvimi sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Vietnam kaynaklı bir site olan htcviet.vn HTC'nin Android 5.0 Lolipop güncelleme takvimini sızdırdığını açıkladı. Sızdırılan belgeye göre HTC'nin 15'den fazla cihaza Lolipop güncellemesini vermesi bekleniyor.

Amiral gemisi modelleri One M8 ve One M7 ocak ayı içerisinde Lolipop güncellemelerine kavuşmuş olacak. Şubat ayında ise diğer tepe modeller One E8 , Desire Eye, One M8 Eye ve Butterfly 2 modelleri Android 5.0 Lolipop sürümüne kavuşacak.


Mart ayında güncelleme alacak cihaz listesi çift simli One M7 , One Max , Desire 816, Desire 820u, One M8 Mini ve Çine özel  One E8, One E8 Eye modelleri olarak gözüküyor. Nisan ayında ise Lolipop güncellemesine kavuşacak son cihazlar Desire serisinin 510,610 ve 820s modelleri ile One M7 Mini modeli olacak.

Sızdırılan belgeye göre güncelleme takviminin Nisan ayında bitirilmesi planlanıyor. Ancak yeni Sense arayüzünün ne zaman çıkacağı ve cihazlara geleceği henüz belli değil. Yeni çıkacak Amiral gemisi M9 ile birlikte yeni Sense arayüzünü HTC akıllı telefonlarda görmeye başlanacağı düşünülüyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4408 kez okundu.
22 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep İşletim Sistemleri, android 5.0 ve
3 etiket daha güncelleme htc one
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim