Anlık Bildirim

Bol ödüllü yerli yapım Oddmar, Android platformuna geldi

Yerli girişimlerimizden Mobge’nin elinden çıkan Oddmar oyunu uzun süredir iOS platformunda ödüllere doymamıştı. Şimdi Android platformunda da macerasına başladı.

iOS platformunun beğenilen ve bol ödüllü yerli yapımı Oddmar, Google Play mağazasında da indirmeye sunuldu. Norse mitolojisinden esinlenen oyun en iyi yerli yapımlardan birisi durumunda.

Oddmar neler sunuyor?

Anadolu Üniversitesi teknoparkında kurulan Mobge girişiminin elinden çıkan Oddmar sağa ve sola ilerleyen bir platform oyunu. Yaşadığı köyün ortamına ayak uydurmakta zorlanan Viking Oddmar, bir orman perisinin verdiği büyülü mantar ile macerasına başlıyor.

Elle hazırlanan 24 adet bölüm barındıran oyunda boss dövüşleri de mevcut. Oyun boyunca elde edeceğiniz paralarla kendinizi geliştiriyor ve ekipmanlar alabiliyorsunuz. Gerek atmosfer gerekse de seslendirme açısından oyun çok başarılı.

Oyunun hikayesi Frank Gibson tarafından yazılmış, Julian Casey tarafından seslendirilmiş ve hareketli bir çizgi roman olarak resmedilmiş. Geleneksel animasyonla oluşturulmuş Viking dünyasını tamamlayan İskandinav halk çalgıları eşliğindeki müzik, Pär Svensson tarafından yazılıp icra edilmiş. Bu ekip ödüllü oyun Leo's Fortune'un da mutfağında yer alıyor. Oyun ücretsiz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9754 kez okundu.
12 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, oddmar android ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim