Anlık Bildirim

Düşük performanslı cihazlar için geliştirilen Gmail Go uygulaması artık indirilebilir

Google'ın düşük donanıma sahip cihazlar için tasarladığı Gmail Go uygulaması Play Store'daki yerini aldı. İşte daha az sistem kaynağı ve veri tüketen Gmail Go ile ilgili detaylar.

Gmail Go uygulaması artık indirilebilir Tam Boyutta Gör

Google, 1 GB'tan daha az RAM ile çalışan düşük performanslı cihazlar için yeniden tasarladığı uygulamalar arasına Gmail'i de eklemiş durumda. Arama devinin Gmail Go adını verdiği uygulama Gmail ile yapabildiğiniz tüm işlemleri daha az sistem kaynağı ve veri harcayarak yapmanızı sağlıyor.

Standart bir e-posta uygulamasından beklediğiniz her şeyi sunan Gmail Go, sistem kaynaklarını minimum tükettiği gibi, e-postalardaki görüntüleri de isteğe göre yüklüyor. Ayrıca normal Gmail uygulamasının boyutu 20.66 MB iken hafif sürümde bu rakamın 9.51 MB'a düşürüldüğünü görüyoruz.

Sadece Android Oreo'lu cihazlara yüklenebiliyor

Uygulama ayrıca tüm IMAP, POP3 ve Exchange e-posta hesaplarınızı aynı çatıda toplamanıza olanak sağlıyor. Gmail Go'nun arayüzü ise normal Gmail uygulaması ile aynı. Şu an için sınırlı sayıda ülke için Google Play Store'da resmi olarak indirmeye sunulan uygulama, yalnızca Android 8.1 Oreo çalıştıran cihazlara yüklenebiliyor. Ayrıca buraya tıklayarak APK Mirror üzerinden indirebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim