Anlık Bildirim

Facebook Messenger uygulamasına karanlık mod özelliği geliyor

Sosyal medya devi Facebook'un Messenger uygulaması için karanlık mod özelliğini test etmeye başladığı ortaya çıktı. Peki mesajlaşma uygulaması karanlık mod açıkken nasıl görünecek?
Karanlık mod artık daha fazla uygulamada görmeye başladığımız bir özellik olmaya başladı. Elbette ki tüm uygulamalara uygulanacak sistem genelinde bir karanlık mod seçeneği daha iyi olurdu ancak şu an için bunu sunup sunmamak tamamen geliştiricilerin inisiyatifinde.
Beyaz ve parlak arayüzden sıkılmış bir Facebook Messenger kullanıcısıysanız bu haber sizi sevindirebilir. Zira araştırmacı Jane Manchun Wong, Facebook'un Messenger uygulaması için karanlık modu test etmeye başladığını ortaya çıkardı. Wong geçtiğimiz Ekim ayında da sosyal medya devinin böyle bir hazırlık içerisinde olduğunu söylemişti.

Yakında genel kullanıma sunulacak

Ancak o dönem bu özellik şirket içinde test ediliyordu. Şimdi ise denemeler kullanıcılara açık bir şekilde yapılmaya başlandı. Bu da Facebook Messenger için karanlık mod özelliğinin çok yakında kullanılabilir hale gelebileceği anlamına geliyor.
Geceleri veya karanlık ortamlarda ekran parlaklığının gözü yormamasını sağlayan bu özellik aynı zamanda cihazların pil ömrüne de pozitif etki ediyor. Her açıdan faydalı olan karanlık mod seçeneği önümüzdeki günlerde tüm Facebook Messenger kullanıcılarına sunulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim