Anlık Bildirim

Facebook Messenger’da sohbetlere anket ekleme özelliği geldi

Yayınlanan son güncelleme ile anket özelliğine kavuşan Facebook Messenger’da artık grup sohbetlerinde arkadaşlarınızın fikirlerini oylama yöntemiyle alabileceksiniz.
Facebook Messenger’da sohbetlere anket ekleme özelliği geldi
 
Yaklaşık iki ay önce 1 milyar kullanıcı sayısına ulaşarak önemli bir kilometre taşını geride bırakmayı başaran Facebook Messenger yeteneklerini arttırmaya devam ediyor. Hatırlayacağınız gibi yakın zamanda iletileri uçtan uca şifrelemeye başlayan servise ayrıca kendi kendini imha eden süreli mesajlar gelmişti.
Bu kez anket özelliğine kavuşan uygulamada artık arkadaşlarınızın bir konu hakkındaki fikirlerini oylama yöntemiyle alabileceksiniz. Konuşma penceresinin hemen altına eklenen anket simgesine tıkladıktan sonra soruyu ve şıkları girmeniz yeterli. Hangi kullanıcının hangi seçeneğe oy verdiğinin görülebildiği anketler sayesinde uzun süren tartışma içerikli mesajların azaltılması hedefleniyor.
Diğer taraftan para gönderme fonksiyonunu yenileyen Facebook’ta artık sohbet sırasında "para" kelimesi geçtiğinde ekranda otomatik olarak "Para gönder" butonu beliriyor. Örneğin arkadaşınıza "200 TL para göndereceğim." yazdığınız takdirde uygulama devreye girerek anında para transferi yapmanızı mümkün hale getirecek. Kademeli olarak hayata geçirilen yeniliklerin kısa süre içerisinde tüm kullanıcıların beğenisine sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim