Anlık Bildirim

Facebook'un mobil bildirim merkezi değişiyor

Sosyal medyanın nüfus şampiyonu Facebook, sonunda atıl durumdaki bildirim merkezini mobil tarafta yeniliyor. Yeni deneyim kişilere çok daha özelleştirme ve bilgi sunuyor.
Sosyal medyanın büyük ismi Facebook, özellikle mobil taraftaki bildirim merkezini çok fazla değiştirmiyor ve uzun yıllardır aynı yapıyı kullanıyor. Ancak bu durum yakın zaman içerisinde değişiyor.
Önümüzdeki haftalarda hem iOS hem de Android uygulamasını güncelleyecek olan Facebook, bu güncelleme ile kullanıcılarına çok daha interaktif ve kişiselleştirilebilir bir bildirim merkezi sunacak. Yapılan değişiklik ile bildirim merkezi mobilde hali hazırdan farklı olarak kategorilere ayrılacak ve böylece belirli konular daha rahat görüntülenebilecek.
Facebook'un bildirim merkezi üzerinde yapacağı değişiklik, standart "yorum / beğenme" aktarımlarına ek olarak yakındaki beğenilen restoranlar, yeni filmler, yaklaşan / öneriler etkinlikler, belirlenne bölgelerin hava durumu, dünya ya da ülke gündeminden önemli konular, televizyon dizileri, geçmişte bugün olanlar ya da oyunlar gibi birçok farklı konudan bilgiyi kişilerin karşısına getirecek.
Her kategoride isteğe bağlı olarak çok daha fazlasını gözler önüne serecek olan Facebook, buraya istenilen her türlü başka konuda "kart" eklenmesine de imkan tanıyacak. Bu sayede haber akışı gibi bildirim merkezi de kolaylıkla özelleştirilebilecek.
Facebook'un konu hakkında hazırladığı videoyu aşağıda izleyebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim