Anlık Bildirim

FIFA 17 yardımcı uygulaması indirmeye sunuldu

Masaüstü platformlarda merakla beklenen FIFA 17 oyununu satışa çıkarmaya hazırlanan EA Sports, yeni oyununu mobilden de destekliyor. FIFA 17 yardımcı uygulaması indirmeye sunuldu.

Mobil platformlardaki futbol oyununu FIFA Mobile markası altında toplayan EA Sports, daha önce alıştığımız ismi ise yardımcı uygulamalarda kullanmaya başladı. FIFA 17, orijinal masaüstü oyununun yardımcı uygulaması olarak dikkat çekiyor.

FIFA 17 Companion uygulamasını kullanabilmek için masaüstü, Xbox One, Xbox 360, PS 3 ve PS 4 konsollarından birisinde orijinal oyuna sahip olmanız gerekiyor. Uygulama ile birlikte FIFA Ultimate Team kontrolünü mobilden yapabiliyorsunuz.

Takım kurabiliyor, oyuncuları maçlara hazırlıyor, yeni yetenekler keşfediyor ve önemli transferlere imza atıyorsunuz. FIFA Coins adındaki uygulama içi para birimi ile mobilden de transferleri kolayca gerçekleştirebiliyor ve çeşitli paketler satın alabiliyorsunuz.

Uygulama Android 4.1 işletim sistemi ve sonraki cihazlar ile iOS 8.2 işletim sistemi ve sonraki cihazlarda çalışıyor. Uygulama ücretsiz.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim