Anlık Bildirim

Hum On! uygulaması ile mırıltılarınız notalara dökülüyor

Yolda giderken birden yeni bir beste mi ilham geldi? Samsung'un Hum On! uygulamasına bu besteyi mırıldandığınızda, hızlı bir şekilde notalara döküldüğünü görebileceksiniz.
Son dönemde birbirinden farklı donanım ve yazılım projeleri ile karşımıza çıkan Samsung laboratuvarlarının şimdiki çalışması, mırıltılarınızı notalara dökme yeteneğine sahip Hum On! uygulaması oldu.

Müzik çevirmeni olarak nitelenen Hum On!, aslında Shazam gibi dinlediği melodinin kime ait olduğunu internette bulabilen platformlara benziyor ancak bir farkla. Hum On!, ağzınızda mırıldandığınız melodileri algılayarak notalara döküyor ve sonrasında oynatıyor. Böylece, ortaya bir beste çıkmış oluyor. Yolda yürürken veya otururken, bir anda ilham gelen bir besteyi mırıldanarak notalara kolayca dökebiliyorsunuz. Sonrasında bu besteleri paylaşabiliyor veya farklı projelerde arka plan müziği olarak kullanabiliyorsunuz.


Uygulama, kullanıcının sesindeki duraklama ve perdeleri analiz ederek, aynı bir müzisyen gibi notalara döküyor. Ayrıca rakip uygulamalara göre çok daha hızlı ve kullanımı da çok daha kolay. Geliştirici ekip, halen uygulamanın daha akıcı algılama yapması için çalışmalarını sürdürüyor. İlerleyen dönemde, ünlü müzisyenlerle de işbirliği yapılarak daha anlamlı notaların ortaya çıkması amaçlanıyor.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6026 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, Samsung ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim