Anlık Bildirim

Mozilla, Firefox Focus 9.0'a reklam engelleyici ekliyor

Mozilla, önümüzdeki ay piyasaya sürmeye hazılandığı mobil tarayıcısı Firefox Focus 9.0'a dahili bir reklam engelleyicisi ekleyeceğini açıkladı. Konunun detayları haberimizde.
Mozilla'nın önümüzdeki ay piyasaya sürülmesi planlanan Firefox Focus 9.0'a bir reklam engelleyici ekleyeceği açıklandı. Firefox Focus Android ve iOS platformlarında kullanılabilecek ve kullanıcı gizliliğini ön planda tutacak yalın bir mobil internet tarayıcısı olarak lanse ediliyor.

Mozilla detay paylaşmıyor

Firefox Focus'un mevcut 8.1 sürümü şu an izleme komut dosyalarını gerektiren veya içeren bazı reklamları engelliyor. Ancak 12 Şubat tarihinde piyasaya sürülmesi planlanan Firefox Focus 9.0 versiyonunda ise daha fazla özellik barındıran bir reklam engelleyici özellik ekleneceği belirtiliyor.
Ne yazık ki Firefox Focus'un yeni gelecek olan reklam engelleme özelliğinin detaylarıyla ilgili çok fazla bilgi mevcut değil. Mozilla bu konuda ser verip, sır vermemeye kararlı ve herhangi bir detay vermiyor. Eğer yeni sızıntılar olmazsa, en net bilgileri Firefox Focus 9.0 piyasaya sürüldüğünde sizlerle paylaşacağız gibi görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7647 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Mozilla, firefox focus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim