Anlık Bildirim

Need for Speed Most Wanted Android için 20 kuruşa düştü

2012 yılının en iyi oyunlarından biri olarak gösterilen Need for Speed Most Wanted, Google Play Store’da büyük bir indirim aldı. Daha önce 15,99 TL’ye satılan oyunu 20 kuruşa indirebilirsiniz.
2012 yılında AppStore’un en iyi ücretli mobil oyunu seçilen Need for Speed Most Wanted, aradan geçen dört yıla rağmen halen ilgi gören bir yapım olarak dikkat çekmeye devam ediyor. Şimdilerde Need for Speed No Limits ile mobil oyun severlerin gündeminde olan Electronic Arts, Most Wanted için güzel bir düzenleme yaptı.

Daha önce Google Play Store’da 15,99TL gibi bir ücretten kullanıcılara sunulan oyun, yapılan indirim ile 20 kuruştan satılıyor. Sevilen yapımın Android sürümü, Android 2.3 ve üzeri tüm cihazlarda sorunsuz çalışabilir durumda. Bu arada oyun içi satın almaların fiyatında ise bir değişiklik söz konusu değil.
Bu arada AppStore’da 12,99TL’den satılan oyunun fiyatında herhangi bir değişiklik yapılmış değil. İlerleyen günlerde o tarafta da bir değişiklik söz konusu olursa yine sizlere bu değişikliği aktarmış olacağız. Oyunu aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

Need for Speed™ Most Wanted Need for Speed™ Most Wanted Need for Speed™ Most Wanted Need for Speed™ Most Wanted Games $4.99 2,1 GB
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8326 kez okundu.
32 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
need for speed, nfs ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim