Anlık Bildirim

Android Smart Launcher 5 çıktı!

Android kullanıcılarının uygulama marketinde en çok aradıkları uygulama hiç kuşkusuz ki Launcher arayüz uygulamaları. Launcher'lar arasında en popüler olanı Smart Launcher da 5'inci versiyona yükseldi
Smart Launcher Team, Android kullanıcılarına güzel bir haber duyurdu. Sevilen arayüz uygulaması olan Smart Launcher'ın yeni versiyonu Smart Launcher 5 Google Play'de yayına girdi.
Smart Launcher 5 selefi uygulamasına göre çok daha kullanışlı, tasarım olarak da Akrilik Tasarım Sistemi adı verdiği şık bir tasarım kazandırılmış. Ayrıca tasarım içerisinde en çok beğendiğimiz özelliği Ambiyans Tema adında ki özellik. Ambiyans Tema, seçmiş olduğunuz duvar kağıdı ekranına göre temasını değiştire biliyor. Yani telefonun ambiyansı duvar kağıdınıza göre ayarlanabiliyor.
Android Smart Launcher 5  çıktı!
 
Standart boyutta bulunan kutu ikon boyutlarını Smart Launcher 5 sayesinde değiştirebiliyorsunuz. Ekranın altına yerleşirilen arama çubuğunu kullanarak uygulamaları aratabilir, herhangi bir hesaplamayı yapabilirsiniz. Henüz Android 8.0 Oreo güncellemesi almayan cihazlarda Oreo ikonlarını bu uygulama sayesinde kullanabilecekler.
Sevilen Launcher uygulamasının yeni versiyonunu buradan indirebilirsiniz. Ayrıca Google Play Store'da yazan 3 ibaresi de sizi yanıltmasın.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7727 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
android launcher, smart launcher 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim