Anlık Bildirim

Twitter Windows 10 sürümünü yeni özellikler ile güncelledi

Geçtiğimiz ay iOS ve Android için güncelleme yayınlayan Twitter bu kez yeni özellikleri Windows platformuna taşıyor. Popüler sosyal ağın Windows 10 güncellemesi önemli yeniliklere sahip.
Mikro blog sitesi Twitter mobil kullanıcıların ilgi gösterdiği sosyal ağlardan birisi. Son dönemlerde kademeli olarak önemli özellikler kazanan uygulama bu yenilikleri ilk etapta Android ve iOS için kullanıma sunmuştu. Bu kez evrensel Windows 10 uygulamasını güncelleyen Twitter, yeni özellikleri Windows kullanıcılarına sunuyor.
Güncelleme Windows 10'un evrensel marketinde yayınlanmış durumda, bu da hem masaüstü hem de mobil kullanıcılar için kullanılabilir olduğu anlamına geliyor. Güncelleme ile birlikte Twitter Moments özelliği, özel grup mesajlaşması, gif ve video desteği, sessize alma ve aşağı çekerek yenileme gibi özellikler uygulamaya eklenmiş. Ayrıca masaüstü sürüm için bir de koyu tema seçeneği uygulamaya dahil edilmiş. Bu sayede artık Windows kullanıcıları da 3. parti uygulamalara ihtiyaç duymadan yeni özelliklerden faydalanabilecekler. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim