Anlık Bildirim

WhatsApp sohbetlerine kişi etiketleme özelliği geldi

WhatsApp yayınladığı son güncellemeyle birlikte kişi etiketleme (mention) yeniliğine kavuştu. Böylelikle grup sohbetlerinde artık istediğiniz arkadaşınızı etiketleyerek mesaj gönderebileceksiniz.
Geride bıraktığımız haziran ayında test edilmeye başlanan kullanıcı etiketleme özelliği kısa süre önce yayınlanan güncelleme ile sessiz sedasız bir şekilde hayata geçirildi. Buna göre WhatsApp grup konuşmalarında "@" sembolü ile aynı Twitter’daki gibi etiketleme yaparak mesaj yazabilmek mümkün.
Etiketleme ile gönderdiğiniz iletiler karşı tarafa bildirim olarak gidiyor. Üstelik grup sessize alınmış olsa dahi etiketlenen kullanıcıya bildirim gitmeye devam ediyor. Bu açıdan biraz can sıkıcı olabilecek yenilik gruptaki kişilerin telefon numarasını kaydetmemiş olsanız dahi etiketleme ile mesaj yazabilmenize olanak sağlıyor.
Kalabalık grup sohbetlerinde önemli mesajları ve sizi ilgilendiren konuları kaçırmanızı önleyecek özellik diğer taraftan konuşmaları daha düzenli hale getirmeyi amaçlıyor. Android ve iOS platformları için yayınlanan etiketleme özelliğini kullanabilmek için WhatsApp’ın son sürümünü yüklemeniz yeterli.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim