Anlık Bildirim

WhatsApp'a geri arama, sesli mesaj ve ZIP dosyası paylaşım desteği geliyor

Yeni bir rapora göre WhatsApp kısa bir süre sonra kapsamlı bir güncellemeyle geri arama, seli mesaj gönderme ve ZIP dosyası paylaşabilme gibi bir dizi yeni özelliğe kavuşacak.
WhatsApp geçtiğimiz ayın başında kullanıcıların belge göndermelerini sağlayan yeni bir özelliğe kavuşmuştu. Şirket şimdi ise ZIP dosyası gönderip alma yeteneğini tanıtarak bu özelliğin kapsamını biraz daha genişletecek gibi görünüyor. Böylece kullanıcılar sıkıştırılmış ZIP dosyalarıyla çok fazla mobil veri harcamadan büyük boyutta dosya gönderebilecekler.
Whatsapp artık kullanıcıların 100MB doküman göndermek yerine bu belgeleri çok daha küçük alan kaplayan bir ZIP dosyasının içine sıkıştırarak göndermelerine izin vererek, sadece daha az veri tüketimi sağlamayacak aynı zamanda transfer işlemini daha kısa sürede tamamlanmasının da önünü açmış olacak. Popüler sohbet hizmetine yeni güncellemeyle birlikte mesajlarda ZIP dosyası gönderme kabiliyetinin yanında birçok ek özelliğin de eklenmesi planlanıyor.
Whatsapp'a aynı zamanda arkadaşlarından ya da ailesinden gelen çağrıyı kaçırmış olabilecekler için bir geri arama özelliğinin de ekleneceği söyleniyor. Uygulamaya bu tür durumlar için cevapsız çağrılara pratik olarak dönüş yapılabilmesini sağlayacak bir geri arama düğmesi de entegre edilecek. Son olarak WhatsApp'ın sesli mesaj kaydetmeyi ve diğer kullanıcılara sesli mesaj göndermeyi sağlayacak bir dizi seçenekle donatılacağı söyleniyor. Ancak rapora göre bu özelliğin şu an için sadece iOS'a gelmesi planlanıyor. Android kullanıcıları ilk etapta bu sesli mesaj fonksiyonlarından faydalanamayabilirler.
WhatsApp'a geri arama, sesli mesaj ve ZIP dosyası paylaşım desteği geliyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5459 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, iOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim