Anlık Bildirim

Xiaomi'den internet tarayıcısı geldi: Mint Browser ile tanışın

Çinli teknoloji devi Xiaomi mobil cihazlar için geliştirdiği Mint Browser adlı internet tarayıcısını kullanıma sundu. Uygulama düşük özellikli telefonlarda akıcı bir web deneyimi sunmayı hedefliyor.
Google Play Store'da mobil cihazar için geliştirilmiş birçok internet tarayıcısı bulunuyor. Bunların arasında kısıtlı depolama alanına sahip düşük özellikli cihazlar için geliştirilmiş olanlar da var. Xiaomi'nin yeni internet tarayıcısı işte tam da bu tür modellere hitap ediyor. Yani amacı düşük kapasiteli Android cihazlarda akıcı bir web deneyimi sunmak.
Çinli şirketin kullanıma sunduğu Mint Browser, diğer tarayıcılara kıyasla hafızada çok az yer kaplıyor. Zira uygulama sadece 10 MB boyutunda. Ayrıca kullanıcı arayüzü, üst kısımda adres çubuğundan başka hiçbir şey olmadığı için son derece sade bir deneyim sunuyor. Alt tarafta ise sesli komut verilmesini sağlayan mikrofon düğmesi mevcut.

Google Play Store'dan indirilebiliyor

Mint Browser veri sıkıştırma özelliğine sahip olduğu için internet paketinden tasarruf edilmesine de yardımcı oluyor. Ayrıca sekmeli tarama, gizli mod, sesli arama ve okuma modu gibi standart bir tarayıcıdan beklenebilecek hemen hemen tüm işlevleri bünyesinde barındırıyor.
Xiaomi'nin yeni hafif internet tarayıcısını denemek isterseniz buraya tıklayarak Google Play Store üzerinden cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17749 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, xiaomi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim