Anlık Bildirim

YouTube mobil platforma 6 saniyelik izlenmesi zorunlu reklam getiriyor

YouTube, mobil cihazlara yönelik Bumper olarak adlandırılan yeni reklam modelini duyurdu. Mayıs ayından itibaren mobil platformda geçerli olacak 6 saniyelik reklamlar kesinlikle atlanamayacak...
Mobil cihazınızda YouTube videolarını izlemeyi seviyorsanız sizin için kötü bir haberimiz var. YouTube bugün bazı videoların atlanması veya geçilmesi mümkün olmayan 6 saniyelik 'Bumper reklam" içereceğini duyurdu.
Aslına bakılırsa bu uygulama, videolardaki reklamları atlamamıza izin verilmeden önce beklemek zorunda kaldığımız beş saniyelik süreden sadece bir saniye daha uzun olacak. Ancak yine de videoya başlamdan önce "zorunlu" reklam izlemek can sıkıcı olabilir. Aşağıda yer alan videoda, Atlantic Records'un Rudimental isimli müzik grubunun ikinci albümünü tanıtmak için hazırlamış olduğu "Bumper" reklam modelinin bir örneğini görebilirsiniz.
Araştırmalara göre 18-49 yaş aralığının yüzde 50'si video izlemek için ilk seçenek olarak mobil platformu tercih ediyorlar. Konuya bu açıdan yaklaşıldığında YouTube'un aldığı kararda kendi açısından haklı olduğu söylenebilir. Öte yandan yeni Bumper reklamlarının diğer reklam türlerinin yerine geçmeyeceği sadece bir başka seçenek olarak eklendiği belirtiliyor. YouTube reklam birimi yöneticisi Zach Lupei, her zaman için reklam seçeneklerini genişletmeye devam edeceklerini de söylüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6220 kez okundu.
32 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, mobil ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim