Anlık Bildirim

YouTube uygulamalarında canlı yayın dönemi başlıyor

Hali hazırda mobil uygulamalar üzerinden de canlı yayınlar izlenebiliyor ancak yayın başlatılamıyordu. Yeni güncelleme sonrasında kullanıcılar kolayca canlı yayın yapabilecek.

Uzun yıllardır kullanıcılara canlı yayın imkanı sunan ve bu alanda öncü platformlardan birisi olan YouTube, mobil tarafta ise varlık gösteremiyordu. Mobil canlı yayın sektörünün giderek büyümesi, firmayı hamle yapmaya itti.

Firmadan yapılan duyuruda, mobil uygulamaların artık yerleşik olarak canlı yayın hizmetini destekleyeceği açıklandı. Hali hazırda mobil uygulamalar üzerinden de canlı yayınlar izlenebiliyor ancak yayın başlatılamıyordu. Yeni güncelleme sonrasında kırmızı büyük bir tuş ile kullanıcılar kolayca canlı yayın yapabilecek.

Diğer kullanıcılar tarafından platform içerisinde arama yapılarak bulunabilecek canlı yayınlar istendiği takdirde kişiye özel olacak. Böylece uygulama genelinde arama sonuçlarında saklanabilecek ve sadece oluşturulan linke tıklayan kullanıcılar yayını izleyebilecek.

Canlı yayın güncellemesinin ne zaman mobil uygulamalara geleceğine dair bir açıklama yapılmadı. Periscope ve Facebook Live gibi oyuncuların ciddi yatırımlar yaptığı sektöre, YouTube’nin de girmesi uzun sürmeyecektir.

Google Play linki için tıklayınız

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim