Anlık Bildirim

İlginç bir sohbet uygulaması: Google Duo

Google Assistant ve Allo mesajlaşma uygulamalarından sonra, I/O 2016 geliştirici konferansında sahneye bu kez ilginç bir görüntülü görüşme uygulaması, Duo çıkıyor.

Google Assistant ve Allo mesajlaşma uygulamalarından sonra, Google’ın diğer sürprizi görüntülü görüşme uygulaması Duo oldu. Rakip video sohbet uygulamalarının aksine, Duo öne çıkan farklı özelliklerle geliyor.

Uçtan uca şifreleme ile korunan Duo uygulaması, noktadan noktaya videolu sohbet imkanı sunmak için geliştirilmiş. Yani grup sohbet tarzında özellikler yok. Uygulama, hızlı bir şekilde doğrudan karşı tarafa görüntülü görüşme gönderebiliyor.

Duo’yu öne çıkaran, Knock Knock adındaki özellik. Bu özellik, görüntülü çağrıyı başlattığınız anda sizi kaydetmeye başlıyor. Karşı tarafın uygulaması çalmaya başladığında, bu canlı görüntüler bir nevi zil sesi gibi ekranda oynatılıyor. Kullanıcı çağrıyı kabul ettiğinde de görüntülü görüşme başlıyor.

HD video ve ses aktarımı sağlayan Duo uygulaması, ayrıca en akıcı iletişimi sunmak için tasarlanmış. İnternet bağlantısı yavaşladığında, uygulama da veri aktarımını otomatik olarak optimize ediyor. Google Duo uygulaması yaz aylarında Android ve iOS için indirmeye sunulacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim