Anlık Bildirim

Apple mağazalarında LG UltraFine 5K ekran satışı durduruldu

Teknoloji devi Apple, artık ABD'deki Apple Store'larda LG UltraFine 5K ekran satışı yapmıyor. Geçtiğimiz gün 4K ekran satışını da çevrimiçi olarak durduran şirket LG ile işbirliğini bitirebilir.
Apple, geçtiğimiz ay LG UltraFine 4K ekran satışlarını çevrimiçi mağazalarında durdurmuştu ve biz bunu sizlere haber olarak sunmuştuk. Şimdi sızan bilgiler de şirketin Apple Store'larda LG UltraFine 5K ekran satışlarını da durdurduğunu gösteriyor.

Apple kendi ekranlarını üretebilir

Apple uzun bir süredir özellikle Mac bilgisayarlar için özel olarak tasarlanmış ekranlar için LG ile birlikte çalışıyordu. Ancak gelen haberler gösteriyor ki, satış mağazalarında "Tükendi" olarak gösterilen LG UltraFine 5K ekranlar bir daha satışa sunulmayacak. Zira bu durum geçtiğimiz ay durdurulan LG UltraFine 4K ekran satışlarıyla birlikte değerlendirildiğinde, Apple ve LG'nin iş ortaklığının da bu noktada sonlanacağı belirtiliyor.
Ayrıca Apple'ın kendi 32 inç 6K çözünürlükteki ekranlarını üretmeyi planladığına dair söylentiler de mevcut. Bu söylentiler de LG ile yapılacak olan olası ayrılığı doğrular nitelikte diyebiliriz. Yeni ekran Apple'ın profesyonel kullanıcı kitlesini hedefleyen yüksek kaliteli bir ekran olarak tanımlanıyor ve bu nedenle pahalı olması kuvvetle muhtemel.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim