Anlık Bildirim

CES 2013: HP'den Beats Audio ses sistemli 27-inç IPS monitör: Envy 27

LCD monitör üreticilerinin bazı modellerine ekledikleri ses sistemleri, genelde kalite bağlamında beklentileri karşılamaktan bir hayli uzak. Çoğu kişi bu ses sistemlerini kullanmayı es geçip harici hoparlörlere veya kulaklıklara yöneliyor. Fakat HP'nin yeni LCD monitörü Envy 27, ön yargılarımızı bir nebze olsun yıkmayı başarabilir.

HP, Envy 27 modelinde ses uzmanı Beats Audio ile işbirliğine gitmeyi tercih etmiş. Üst seviye ses kalitesi vadeden Beats Audio stereo hoparlörlerle donatılan LCD monitörde, ''Sıfır çerçeve'' tasarım anlayışının temel alındığı görülüyor. 27-inç büyüklüğünde ve 1920 x 1080 piksel (Full HD) çözünürlüğünde IPS (In-Plane Switching) panele sahip olan Envy 27, gerçeğe yakın renkler ve 178 dereceye varan dikey - yatay görüş açısı iddiası taşıyor.
D-Sub (VGA) girişi, DisplayPort, girişi, HDMI girişi, 3.5 mm'lik kulaklık bağlantısı ve optik ses çıkışına yer verilen LCD monitörün, 3 Şubat'tan itibaren, 499$'lık fiyatla teknoloji mağazalarının vitrinlerini süslemesi bekleniyor.
CES 2013: HP'den Beats Audio ses sistemli 27-inç IPS monitör: Envy 27
CES 2013: HP'den Beats Audio ses sistemli 27-inç IPS monitör: Envy 27
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim