Anlık Bildirim

USB'den güç alan 13.3 inçlik e-ink monitör PaperLike satışına başlandı

USB'den güç alan 13.3 inçlik e-ink monitör PaperLike satışına başlandı
İlk olarak CES 2015 fuarında gösterilen elektronik mürekkepli monitör PaperLike Çin'de satışa çıktı. 13.3 inç boyutunda panele sahip monitör USB'den gücünü alıyor ve ikinci bir ekran olarak kullanılabiliyor. Çinli Dasung Tech. tarafından üretilen monitörün çözünürlüğü 1600 x 1200 piksel iken ppi değeri 150 olarak belirtilmiş.

Panelin boyutu, Sony DPT-S1 PDF okuyucu modeli ile aynı olsa da Sony'nin PDF okuyucusunda cam tabanlı bir e-ink panel kullanılırken Dasung'un plastik tabanlı bükülebilen bir ekran kullandığı belirtiliyor. USB üzerinden çalışacak kadar düşük enerji harcamasına rağmen yenileme hızı yükseltilen monitör internette gezinme deneyimi sunabiliyor. Ayrıca monitörün birden fazla modu bulunurken hızlı mod seçildiğinde yenileme hızı artarken ayrıntı oranı azalıyor, tablo inceleme gibi sürekli yenileme gerektirmeyen kullanımlar için ise detayların arttığı ancak yenileme hızının azaldığı bir mod da bulunuyor.

Şimdilik sadece Çin'de piyasaya çıkan ürünün global pazarda ne zaman satılacağı belli değil. Çin'de bulunan kullanıcılar ise 3999 - 5999 Çin Yuanı ( Yaklaşık olarak 645-970 dolar) fiyat aralığı ile monitöre ulaşabiliyorlar. Monitörün tarayıcı performansına aşağıda ki videodan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4335 kez okundu.
15 kişi, toplam 19 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim