Anlık Bildirim

Modüler yapı bu kez hoparlörlerde : Sparkblocks

 
Modüler yapı bu kez hoparlörlerde : Sparkblocks
Modüler yapı bir süre önce akıllı telefon sektöründe oldukça konuşulan bir konu olmuştu. Google'ın Project Ara adını verdiği modüler akıllı telefon projesine ait çalışan bir prototipi 2014 yılında I/O konferansında göstermesi bu konudaki heyecanı daha da arttırmıştı. Son zamanlarda akıllı modüler akıllı telefonlarla ilgili çok fazla gelişme yaşanmasa da bu kez benzer yapıdaki bir hoparlör projesi gündemde.
Kendi başına 4 saatlik pil ömrüne sahip hoparlöre ekstra bir pil bloğu eklendiğinde ise bu süre toplamda 16 saate çıkıyor. Tweeter adındaki bir diğer blok ise ses filtresi ve ikinci bir hoparlör görevini üstlenirken LED Block ise aydınlatma sağlayarak aynı zamanda hoparlörün masa lambası şeklinde kullanımına da yardımcı oluyor. En önemli modüllerden birisi ise SmartBlock, wifi ve Bluetooth teknolojilerine sahip bu modul iOS ve Android cihazlar ile birlikte çalışabiliyor. Ayrıca dokunmatik bir ekrana sahip bu modül akıllı telefonunuza gelen bildirimleri görmenize ve çağrı cevaplamanıza da imkan veriyor.
Kickstarter'da şimdilik aranılan destek büyük bir ölçüde karşılık bulurken çekirdek modül 89 dolar karşılığında satın alınabiliyor. Daha sonra 119 dolara satılacak bu modülün üzerine her modülden birer adet eklemek isterseniz fiyat 199 dolara ulaşıyor. Modül eklemenin bütçeniz ile orantılı olduğu üründe 5.1 ses sistemi tasarlamak istediğinizde ise fiyatlar 1300 dolara kadar yükselebiliyor. Daha çok ufak çaplı ve taşınabilir hoparlörler oluşturmak için ön plana çıkan SparkBlocks önümüzdeki sene kullanıcılarla buluşacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim