Anlık Bildirim

Samsung CEO'su Galaxy Home'un çıkış tarihini açıkladı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung geçtiğimiz sene tanıtıığı akıllı hoparlörünü henüz piyasaya sürmedi. DJ Koh, Galaxy Home'u Nisan ayına kadar satışa sunmayı planladıklarını açıkladı.
Samsung, Galaxy Home'u geçtiğimiz sene duyurmuştu. Güney Koreli şirketin akıllı hoparlör pazarına adım atmasını sağlayan ürün ne yazık ki bugüne kadar piyasaya sürülmedi. Cihaz, 2018'de Amerikan Federal İletişim Kurulu (FCC) kayıtlarında görünmesine rağmen henüz ne zaman çıkacağına dair hiçbir şey duymadık.
Dün gerçekleştirilen Unpacked etkinliğinde CNET'e konuşan Samsung Mobile CEO'su DJ Koh, akıllı hoparlörün 2019'un ilk yarısında piyasaya sürüleceğini doğruladı. Koh kesin bir tarih belirtmese de Nisan ayına kadar satışa sunmayı planladıklarını söyledi. Ancak bahsettiği zaman dilimine bakılırsa çıkış tarihini öğrenmek için çok fazla beklemek zorunda kalmayacağız.

Pazarın hakimi Amazon ve Google

Galaxy Home'un nasıl bir performansa sahip olduğu merak konusu. Şu anda akıllı hoparlör pazarı Echo ve Google Home cihazlarıyla piyasayı işgal etmiş olan Amazon ve Google hakimiyetinde. Apple'ın çıkardığı HomePod ise satış anlamında henüz beklentileri karşılayamamış durumda. Samsung'un akıllı hoparlörünün bu zorlu rekabet ortamında ne kadar başarılı olacağını hep birlikte göreceğiz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim