Anlık Bildirim

Sony'den akıllı hoparlör

Sony'den akıllı hoparlör

Kullanıcılara çeşitli bildirimler sunan akıllı sistemleri genelde giyilebilir cihazlarda görüyoruz. Ancak Sony akıllı özellikleri bu kez kablosuz bir hoparlör ürününe yerleştirerek dikkat çekmeye çalışıyor.
Sony Smart Bluetooth Speaker BSP60 adındaki akıllı hoparlör Bluetooth 3.0 üzerinden cihazlarınıza bağlanıyor ve bir bildirim geldiği esnada titreyerek bildirimi kullanıcına okuyor. Ayrıca LED ekranında da bildirimleri yansıtabiliyor.
Ürün mikrofonu üzerinden sesli komutlarını alarak belirli fonksiyonları çalıştırabiliyor, hava durumunu ekranında yansıtıyor ve konferans görüşmelerinizde hoparlör olarak dışarıya ses veriyor. Elbette kablosuz hoparlör olarak sesi ürüne yansıtmanız da mümkün.
Bluetooth üzerinden bağlantı kurduktan sonra NFC üzerinden de eşleşme yapabiliyorsunuz. Ayrıca eller serbest moduna geçebilmek için telefonunuzu ürüne dokundurmanız yeterli. Bu yöntem müzik dinlemek için de geçerli. Ürünün yaklaşık 300$ fiyat etiketi taşıyacağı tahmin ediliyor. Çıkış tarihi ise belli değil.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4287 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Müzik / Ses Sistemleri, sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim