Nasa Haberleri

Etiket
Son dakika nasa haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), nasa hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
1 GÜN

GİRİLEN İÇERİKLER
2 VİDEO 957 HABER 16 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
HAFTADA 7 İÇERİK

Nasa Son Dakika Haberleri

Güncel Nasa Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika nasa haberleri de dahil olmak üzere nasa ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 2 video, 16 galeri ve 939 adet nasa haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 48 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

nasa İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel nasa haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Nasa Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni nasa haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son nasa haberlerini okuduktan sonra, Uzay İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Son Dakika NASA Haberleri DonanımHaber'de 📢

"NASA şuan ne yapıyor?" diye merak edenler için son dakika NASA haberleri burada! Siz de DonanımHaber NASA sayfasını takip ederek, NASA ile ilgili şu konulardan haberdar olabilirsiniz:

  • Son dakika NASA açıklamaları
  • NASA meteor haberleri
  • NASA'nın okyanusta bulduğu veriler hakkında bilgiler
  • NASA göktaşı ile ilgili haberler
  • NASA meteor açıklamaları
  • NASA'nın Mars çalışmaları hakkında bilgiler
  • NASA'nın gezegenlerle ilgili çalışmaları

Nasa Hakkında 💡

NASA (İngilizce: National Aeronautics and Space Administration, lit.= Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi), Amerika Birleşik Devletleri'nin uzay programı çalışmalarından sorumlu olan kurum. 29 Temmuz 1958 tarihinde ABD Başkanı Dwight Eisenhower tarafından kurulmuştur. Daire, 1 Ekim 1958 tarihinden itibaren askerî amaçlardan ziyade sivil alanda barışçıl bir şekilde faaliyet göstermeye başlamıştır.

NASA, Ay'a dönük Apollo uçuşlarında, Skylab uzay istasyonu ve daha sonra uzay mekiği gibi çalışmalarla her zaman ABD'nin uzay çalışmalarına yön vermiştir. Günümüzde NASA, Uluslararası Uzay İstasyonu'nu desteklemekte ve yeni Ares I ve Ares V iniş araçlarını geliştirmektedir. Uzay programı çalışmalarının yanı sıra uzun vadeli sivil ve askerî roket çalışmaları da NASA'nın çalışma alanlarının arasındadır.

Nasa hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim