Anlık Bildirim

ASUS da iki yeni Chromebook modelini duyurdu

Lenovo'nun iki yeni Chromebook modelini tanıtması ve Google'ın Intel ve üretici firmalarla işbirliğiyle yıl içinde 20 yeni Chromebook modelinin duyurulacağını açıklamasının ardından ASUS tarafından da
ASUS da iki yeni Chromebook modelini duyurdu
Lenovo'nun iki yeni Chromebook modelini tanıtması ve Google'ın Intel ve üretici firmalarla işbirliğiyle yıl içinde 20 yeni Chromebook modelinin duyurulacağını açıklamasının ardından ASUS tarafından da iki yeni Chromebook'un duyurusu geldi.
Intel'in Bay Trail-M serisi Intel Celeron N2830 işlemcisine sahip modellerden C200'de 11.6 inç ekran, C300'de ise 13.3 inçlik bir ekran yer alıyor. Turbo boost ile 2.4GHz'e kadar çıkabilen çift çekirdekli Intel Celeron N2830 işlemcisi tam yük altında 7.5Wh güç tüketiyor. Bu düşük güç tüketiminin sonucunda ise yeni Chromebooklar 10 saatlik bir pil performansına sahip. 2GB RAM'e sahip modellerin diğer özellikleri ise; 16GB dahili hafıza, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0, bir tane USB 2.0 portu, 1 tane USB 3.0 portu, HDMI çıkış portu, 720p görüntülü görüşme kamerası ve SD kart yuvası olarak belirtiliyor. 
Yanlarında hediye olarak 100GB Google Drive bulut depolama alanı verilen modellerden C200'ün fiyatı $250, C300'ün fiyatı ise $300 olarak belirlenmiş. İki Chromebook modelinin de haziran ayında Amerika'da satışa sunulması planlanıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim