Anlık Bildirim

Chromebook Pixel güncellendi

Piyasaya girdiği dönemden bu yana alt seviye bilgisayar pazarında mücadele eden Chromebook ailesi için Chromebook Pixel modeli en üst seviyede bir istisna olmuştur. Bir referans model olarak konumlanan Chromebook Pixel güncellenmiş versiyonu ile karşımızda.
Chromebook Pixel modelinde en önemli değişim Broadwell tabanlı Intel işlemci olarak öne çıkıyor. Core i5/i7 serisinden olan işlemciler ile cihaz 12 saate kadar kullanım ömrü sunabiliyor. Önceki nesle göre 4 saat daha fazla idare eden cihazda arka klavye aydınlatmasının otomatik kapanması gibi bazı tasarruf optimizasyonları yapılmış. Ayrıca 15 dakikalık şarj ile 2 saatlik kullanım süresi elde edilebilirken tüm batarya 2 saatte dolabiliyor.
Diğer bir değişim ise MacBook modelinde olduğu gibi USB Type-C desteğine kavuşması. İki adet olan bu portlar sayesinde bir dizüstü bilgisayarı bile şarj edebiliyorsunuz. Elbette standart USB portları da mevcut bulunuyor.
Alüminyum kasa tasarımını devam ettiren yeni Chromebook Pixel modelinde 12.85 inç büyüklüğünde ekran ve 2560x1700 piksel çözünürlük yer alıyor. Fiyata göre iki konfigürasyon mevcut.
Cheombook Pixel an itibariyle satışa sunulmuş durumda. Intel Core i5 ve 8GB RAM taşıyan versiyon 999$ fiyat etiketine sahip. Intel Core i7 ve 16GB RAM taşıyan versiyon ise 1299$ seviyesinde. Modeller 1TB Google Drive alanı hediyesi ile geliyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5554 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, google
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim