Anlık Bildirim

The Daily'e göre Kinect entegreli Netbook'lar yolda!

Microsoft Kinect'in PC versiyonunun duyurulması üzerinden çok geçmeden yeni gelişmeler ortaya çıkmış durumda. The Daily'nin iddiaları doğru ise Kinect sensörleri entegre edilmiş Windows 8 işletim sist
Microsoft Kinect'in PC versiyonunun duyurulması üzerinden çok geçmeden yeni gelişmeler ortaya çıkmış durumda. The Daily'nin iddiaları doğru ise Kinect sensörleri entegre edilmiş Windows 8 işletim sistemi Netbooklar yolda!

The Daily ekibinin bir kaç gün inceleme fırsatı bulduklarını iddia ettikleri Windows 8 işletim sistemli ASUS Netbook üzerinde; web kamerasının bulunması gereken bölümde daha farklı görünen sensörler ve ekran altında da ledler bulunduğu söyleniyor.
Ekip bununla da kalmayıp Microsoft'un bu projeyi onaylayarak The Daily ekibinin elindeki Netbook'un ilk mühendislik örneklerinden biri olduğunu doğruladığını söylüyor.
Anlaşılan Microsoft, kısa sürede büyük satış rakamlarına ulaşan Kinect'ten sadece oyun bilgisayarları üzerinde değil kullanımı mümkün olan her alanda görmek istiyor. Eğer tüm bu iddialar doğru ise yeni nesil netbook'ları beklemek için şimdiden iyi bir nedenimiz olduğu söylenebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3539 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, microsoft ve
4 etiket daha xbox Netbook xbox 360 kinect
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim