Anlık Bildirim

Acer'dan uygun fiyatlı Windows 10 dizüstü bilgisayar: Aspire One Cloudbook

Acer'dan uygun fiyatlı Windows 10 dizüstü bilgisayar: Aspire One Cloudbook
 
Microsoft'un yeni nesil işletim sistemi Windows 10'u kullanıcıların beğenisine sunması, sürekli olarak daralma haberleriyle gündeme gelen bilgisayar pazarında önemli bir hareketlilik başlattı. Bu akımı iyi değerlendirmeyi hedefleyen firmalardan Acer, uygun fiyatlı Windows 10 dizüstü bilgisayarı Aspire One Cloudbook'u görücüye çıkarttı.
11-inç ve 14-inç ekran boyutlarına sahip iki versiyon halinde hazırlanan Acer Aspire One Cloudbook, yukarıda da değindiğimiz üzere Windows 10 işletim sistemi üzerine kurulmuş durumda. 169$ ile 199$'lık Amerika fiyat etiketleriyle uygun fiyatlı bir seçim oluşturan dizüstü bilgisayar, teknik olarak 1.6GHz hızında çalışan Intel Celeron, 2GB RAM, 16GB depolama (14-inç modelde 32GB ve 64GB tercih edilebiliyor) ve USB, HDMI, SD Kart okuyucu gibi detaylar taşıyor.
Uygun fiyatın olumsuz yanlarından birisi olarak batarya ömürlerinin 6 ila 7 saat arasında değiştiği belirtilen Acer Aspire One Cloudbook serisi, aynı zamanda 480p web kamera taşıyor ve beraberinde 1 yıllık Microsoft Office 365 aboneliği ile 1TB OneDrive bulut depolama alanı getiriyor. Ürünlerden 11-inç model Ağustos, 14-inç model ise Eylül ayında satışa çıkıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim