Anlık Bildirim

Mac bilgisayarını getir indirimi götür!

Bilgisayar pazarında yaşanan gerilemenin önüne geçebilmek adına geçtiğimiz günlerde geniş çaplı bir tanıtım kampanyasına başlayan Microsoft, şimdi de para iadesi yaptığı yeni bir dizüstü bilgisayarı değişim kampanyasına başlıyor. Kampanya kapsamında çalışır halde ve ufak tefek çizik, eksik tuş gibi küçük hasarlar almış dizüstü bilgisayarlarınızı vererek yeni bir Windows 10 bilgisayarı aldığınızda 300$'a kadar para iadesi alabiliyorsunuz. 

En fazla 6 yıllık cihazlar için geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyenler 14 Ekim-20 Ekim tarihleri arasında yeni bir Windows 10 bilgisayar siparişi vermek zorunda. Para iadesi en az 600$ fiyat etiketine sahip bilgisayarlarda uygulanıyor. Dizüstü modelleri için 200$'a kadar, MacBook modelleri için ise 300$'a kadar para iadesi söz konusu.

Kampanya Brezilya, Kanada, Fransa, Almanya, Hindistan, Tayvan, ABD ve İngiltere'de geçerli. Tüketiciler yeni bilgisayarlarını satın aldıktan sonra ilgili sayfaya giderek yeni bilgisayarları ile ilgili fatura, satın alma tarihi, yeri gibi bilgileri giriyor ve daha sonra eski dizüstü bilgisayarını belirtilen adrese gönderiyor. 28 gün içerisinde de para iadesi yapılıyor. Kampanya diğer ülkelere de gidecek mi belirsiz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim