Anlık Bildirim

Mobil oyunculara Lenovo'nun yeni hediyesi: Y900

CES 2016 fuarı önceside yeni geliştirdiği hemen hemen tüm yeni çözümleri ortaya döken Lenovo, Y serisine eklediği Y900 ile oyuncuların ihtiyaçları karşılayacak bir model ile karşımıza çıkıyor.
CES 2016 duyurularına devam eden isimlerden Lenovo, bu sefer oyunculara yönelik hazırladığı yeni dizüstü bilgisayarı Y900'ü görücüye çıkarttı.
Firmanın Y serisi oyuncu dizüstü bilgisayar ailesine dahil edilen Lenovo Y900, tasarımsal olarak oldukça modern görünüyor ve özellikle renkli klavye bölümüyle görsel olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 17-inç ekranı UHD çözünürlüğe kadar arttırılabilen dizüstü bilgisayar, teknik olarak 6.jenerasyon Intel Core i7 işlemci, Nvidia GTX 980M ekran kartı ve 64GB'a RAM gibi özelliklerle yüksek performans ortaya koyabiliyor ve depolama tarafında ise 512GB SSD birimi ile elde edilebiliyor.
Renkli klavyesinin "mekanik" tercih edilmesiyle farklılaşmayı başaran ve böylece düşük gecikmeyle çalışan Lenovo Y900, önemli bir detay olarak bünyesinde "One Touch Turbo" butonunu taşıyor ve isminden de anlaşılabileceği üzere bu buton ile sistem otomatik şekilde hız aşırtılarak zaten yüksek olan performans daha da yukarılara taşınabiliyor. 
Lenovo Y900, Haziran ayında 1,999$'dan başlayan fiyat etiketiye satışa çıkıyor. 
Mobil oyunculara Lenovo'nun yeni hediyesi: Y900
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5789 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
y900, Taşınabilir Bilgisayarlar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim