Anlık Bildirim

OLED dizüstü furyasına HP de dahil oldu

CES 2016 fuarı kapsamında yeni çözümlerini görücüye çıkartan firmalardan HP, sevilen Spectre x360 serisinde önemli yenilikler gerçekleştirdi. Özellikle OLED ekran öne plana çıktı.
CES 2016 fuarı kapsamında burada detaylandırdığımız OLED ekranlı Lenovo Yoga modelini sonrası bir adım da dünya devlerinden HP'den geldi. Şirket meşhur Spectre x360 ailesine OLED desteği getirdi.
HP'nin geriye doğru kapanabilir menteşe yapısıyla hem dizüstü bilgisayar hem de tablet formunda kullanılabilen modeli Spectre x360, 13.3-inç'lik sürümünde OLED ekran desteği kazandı. Opsiyon olarak sunulan bu inanılmaz ekranıyla RGB renk gamutunun %103'ünü karşılayabilen bilgisayar, ekran tarafındaki değişim sayesinde 50 gram daha hafif hale getirildi ve aynı zamanda Intel Iris grafik birimi, 16GB RAM ve 1TB SSD depolama gibi yükseltemeler kazandı.
HP Spectre x360 serisi aynı zamanda 15-inç'lik daha büyük ekranlı bir versiyon daha kazandı. Ekranının büyümesiyle çözünürlüğü Full HD'den (Bu çözünürlük de sunulacak) 4K'ya yükseltilen dizüstü bilgisayar, dört hoparlörlü Bang & Olufsen ses sistemiyle ise harici hiçbir çözüme ihtiyaç duyulmayacak kadar ses verebilir hale getirildi.
Önümüzdeki bahar aylarında satışa çıkacak yeni 13.3-inç Spectre x360'un fiyatı bilinmezken, Şubat ayında raflardaki yerini alacak olan 15-in. model 1,150$'dan başlayan fiyat etiketine sahip olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim