Anlık Bildirim

Samsung Chromebook 3 sahneye çıktı

Google'ın Chrome OS işletim sistemini kullanan Chromebook modelleri CES 2016'da sayı olarak artıyor. Bu alanda yer alan Samsung, karşımıza batarya süresiyle dikkat çeken Chromebook 3 ile çıkıyor.
CES 2016 fuarı kapsamında ilk olarak Notebook 9'un görücüye çıkartan Samsung, aynı zamanda sessiz şekilde yeni Chromebook 3 dizüstü modelini de lanse etti.
Samsung'un uzun zamandır geliştirdiği Chromebook serisine dahil ettiği yeni modeli Chromebook 3, Google'ın kendi geliştirdiği Chrome OS işletim sistemini kullanıyor. Yerine geldiği modelden daha uzun batarya ömrü sunduğu belirtilen dizüstü bilgisayar, güçlendirilmiş metal gövdesiyle düşmelere dahi dayanabiliyor ve 17mm kalınlık ile 1.2 kg ağırlık değerleriyle karşımıza çıkıyor.
Teknik detaylar tarafında 11.6-inç ekranında 1366 x 768 piksel çözünürlük kullanılan yeni Samsung Chromebook 3, gücünü Intel'in Celeron N3050 işlemcisinden alıyor ve 2GB ya da 4GB RAM ile elde edilebiliyor. 16GB eMMC depolama birimi bulunan cihaz, 720 piksellik kamerası ile görüntü görüşmeler yapabiliyor ve microSD kartları okuyabiliyor. Chromebook 3'ün en çok dikkat çeken özelliği ise sunduğu batarya süresi. Cihaz 33 Wh gücündeki bataryasıyla 11 saat civarında aktif olarak çalışma gösterebiliyor.
Kısa zaman içerisinde satışa çıkması beklenen modelin 400$ civarında bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim