Anlık Bildirim

Gözaltına alınan Türk Telekom yöneticileri serbest bırakıldı

Darbe girişiminin gerçekleştiği geceden bir hafta sonra göz altına alınan Türk Telekom yöneticileri savcılık tarafından yapılan soruşturma sonrasında serbest bırakıldı. İşte konuya ilişkin detaylar:

Gözaltına alınan Türk Telekom yöneticileri serbest bırakıldı Tam Boyutta Gör

Sizlere burada yer alan yazımızda bazı Türk Telekom yöneticilerinin darbe girişimi sonrasında göz altına alındığından bahsetmiştik. Bir anda gündeme oturan bu haberin resmiyet kazanmasından yaklaşık iki hafta sonrasında yeni gelişmeler yaşandı.

Soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Türk Telekom’un Bireysel İş Birimi CEO’su Erkan Akdemir’in, Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin’in ve Teknoloji Grubu Operasyon Direktörü Nazım Efe’nin serbest bırakılmasına karar vermiş.


Türk Telekom tarafından yapılan basın açıklamasına göre yöneticilerin şirket içindeki pozisyonları korunacak ve görevlerine de kaldıkları yerden devam edecek. Türk Telekom tarafından gönderilen basın açıklamasında şu ifadelere yer verilmiş: “Türk Telekom olarakyüce Türk adaletine olan güvenimizle; milli güvenlik ve birlik karşısındaki her türlü oluşum ve unsurla mücadelede devletimize destek olmaya devam edeceğiz.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim