Anlık Bildirim

Turkcell, 4.5G kullanımına ilişkin rakamları paylaştı

1 Nisan 2016 itibariyle 4.5G hayatımıza girdi. Zaten bir çok kullanıcının mevcut cihazları ile hazır olduğu 4.5G için Turkcell kullanımlara ilişkin bazı ilgi çekici rakamlar paylaştı.

Turkcell, 4.5G kullanımına ilişkin rakamları paylaştı Tam Boyutta Gör

İlk 3 dakika içinde 1 milyondan fazla aktif 4.5G kullanıcısına ulaşmayı başaran Turkcell, 1 Nisan 2016 itibariyle aynı anda 81 ilde 4.5G’yi hazır etmişti. Aradan geçen bir haftalık süreçte önemli rakamlara ulaşan Turkcell bazı ilgi çekici istatistikleri bizlerle paylaştı.

Turkcell CEO’su Kaan Terzioğlu’nun aktardığı bilgilere göre an itibariyle Turkcell’in 2.8 Milyon aktif 4.5G abonesi bulunuyor. Geçen bir haftalık süreçte Turkcell kullanıcılarının gerçekleştirdiği veri transferi oranı ise 1 Milyon 257 Bin 190 GB seviyesini aşmış durumda. Bu istatistik ile birlikte data kullanımındaki artış oranı %11 olarak gerçekleşmiş durumda.

4.5G’nin Turkcell baz istasyonlarındaki toplam trafik içindeki payı ise %21 olarak gerçekleşmiş durumda. 1 haftalık süreç için aslında hiç de fena bir rakam değil. Bilindiği üzere Turkcell abonelerine 3 aylık dönem için mevcut data paketleri kadar kotayı 4.5G’ye geçişte hediye olarak sunduğunu açıklamıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6272 kez okundu.
30 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
turkcell, turkcell 4.5g ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim