Anlık Bildirim

Vodafone Türkiye'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Serpil Timuray oldu

Gerçekleştirilen son olağanüstü genel kurul neticesinde Vodafone Türkiye'nin yeni yönetim kurulu netlik kazandı. Buna göre Serpil Timuray yönetim kurulu başkanı olarak seçildi.
Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. bünyesinde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulu neticesinde Vodafone Grubu Afrika, Ortadoğu, Asya, Pasifik (AMAP) Bölge CEO’su Serpil Timuray, Vodafone Türkiye’nin Yönetim Kurulu Başkanı oldu.
2006 yılından bu yana Hukuk, Sözleşmeler ve Kurumsal Güvenlikten Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı ve 2012 yılından bu yana Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini üstlenen Selçuk Karaçay, yeni dönemde yine Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak seçildi.

Vodafone, Türkiye'de uzun yıllar varlık göstermek istiyor 

18 senedir Vodafone’da çalışan ve 19 Eylül 2016 itibariyle Vodafone Türkiye CEO’su olarak görevine başlayan Colman Deegan ise Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi. 24 yıldır hizmet veren Vodafone Grubu AMAP Bölgesi Finans Direktörü olan John Otty ile 13 yıldır Vodafone bünyesinde bulunan Vodafone Grubu AMAP Bölgesi İnsan Kaynakları Direktörü Gianluca Ventura da yeni Yönetim Kurulu'na seçilen diğer isimler oldu.
Vodafone Grubu CEO’su Vittorio Colao yaptığı açıklamada Türkiye pazarına olan güven ve bağlılıklarının sürdüğünü, ülkemizde uzun süreli varlık göstermek istediklerini dile getirdi. 22,4 milyon abonesiyle Türkiye’nin ikinci büyük mobil iletişim şirketi olan Vodafone Türkiye’nin bugüne kadar toplam yatırımları 18 milyar TL’yi geçti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim