Anlık Bildirim

2019 Cenevre Otomobil Fuarı'nın süper otomobilleri [Galeri]

Birbirinden etkileyici tasarımlara sahip, güçlü ve tabii ki pahalı otomobillerin sergilendiği Cenevre Otomobil Fuarı bu yıl da renkli görüntülere sahne oluyor. İşte fuarda sergilenen süper otomobiller
Sınırlı sayıda üretilen butik otomobillerin, birbirinden etkileyici konseptlerin ve tabii ki son yılların vazgeçilmezi elektrikli araçların yıl içindeki vazgeçilmez adreslerinden biri olan Cenevre Otomobil Fuarı bu yıl da geleneği bozmadı. Birbirinden pahalı, hızlı ve güçlü otomobiller ziyaretçilerle buluşmaya başladı.

Bu yıl 89.’su düzenlenen Cenevre Otomobil Fuarı’nın en etkileyici otomobillerinden biri Bugatti La Voiture Noire oldu. Fransızca “siyah araba” ismini taşıyan 1500 beygirlik otomobil, 16.7 milyon euro’ya (100 milyon TL) satılarak dünyanın en pahalı otomobili ünvanı kazandı.

Bugatti La Voiture Noire 

Dünyaca ünlü süper otomobil üreticisi Koenigsegg’in tanıttığı Jesko modeli de fuarın gözde otomobillerinden biri. İsmini şirketin kurucusu Christian von Koenigsegg’in babasından alan 1600 beygirlik canavar, gerek etkileyici tasarımı gerekse teknik özellikleri bakımından dikkatleri üzerine çeken bir araç oldu. Vergiler hariç 3 milyon dolar fiyat etiketine sahip Koenigsegg Jesko’nun son hızı 482 km/s.

Koenigsegg Jesko 

Ferrari’nin geçtiğimiz hafta tanıtımını yaptığı 720 beygirlik F8 Tributo’nun da boy gösterdiği fuarda 2 saniyenin altında 0-100 km/s hızlanmasıyla dikkat çeken Pininfarina Battista, 5 milyon euro’luk Bugatti Divo ve 600 beygirlik Ginetta Akula gibi göz dolduran otomobiller de yer aldı. İşte 2019 Cenevre Otomobil Fuarı’nın en etkileyici otomobilleri:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7680 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
süper otomobiller, 2019 cenevre otomobil fuarı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim