Anlık Bildirim

2019 Opel Mokka X, kamuflajlı olarak görüntülendi

PSA Grubu bünyesinde yeni görünümüne ve teknolojilere kavuşacak olan 2019 Opel Mokka X, yoğun kamuflajlı bir şekilde test edilirken görüntülendi. İşte 2019 Opel Mokka X'ten beklentiler:

2019 Opel Mokka X, kamuflajlı olarak görüntülendi Tam Boyutta Gör
 

PSA Grubu tarafından satın alınan Opel’in B SUV segmentindeki kolu Mokka X tamamen yenileniyor. Şirket, daha önce aracı yeniden elden geçirerek 2019 yılında satışa sunacağını açıklamıştı. Bu çalışmalar kapsamında testlere tabi tutulan yeni nesil Opel Mokka X, kamuflajlı olarak kameralara yakalandı.

2019 Opel Mokka X, şirketin PSA tarafından satın alınmasının bir sonucu olarak en son EMP2 platformu üzerine inşa edilecek. Bu sayede aracın Peugeot 2008 modeliyle benzer boyutları paylaşacağı ancak kendine özgü bir tasarıma sahip olacağı düşünülüyor. Yoğun kamuflajla kaplı olması aracın tasarımı hakkında yorum yapmayı engellese de, dış kabuğunda büyük kardeşi Grandland X’ten esintiler bulundurması muhtemel görünüyor.

Tıpkı dış kabuk gibi aracın iç dünyası da Opel’in en son kabin tasarım dili doğrultusunda yenilenecek. Kabinle ilgili detaylar henüz gizliliğini korusa da, yükseğe konumlandırılmış bilgi eğlence ekranının ön göğse hükmedeceği, sürücü asistan sistemlerinin de çoğaltılacağı düşünülüyor.

1.2 litre benzinli seçenek eklenebilir 

Kaputun altına bakıldığında ise PSA’nın 1.2 litre üç silindir turbo beslemeli benzinli motorunun seçenekler arasına eklenebileceği düşünülüyor. 1.6 dizel seçeneklerinin yanı sıra, daha güçlü bir 1.6 litre benzinli motorun daha sonra seçeneklere eklenmesi bekleniyor.

Opel Mokka X’in ülkemizde satışta olan şimdiki modeli Enjoy, Excellence, ve Black Edition olmak üzere 3 paketle müşterilere sunuluyor. Bu seçeneklerin başlangıç fiyatı ise 120.400 TL.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim