Anlık Bildirim

BMW kendi kendine park yeri bulan aracını tanıtacak

CES 2015 fuarına sayılı günler kala yeni tanıtılacak teknolojiler de ortaya çıkmaya başladı. Bu teknolojilerin en dikkat çekicilerinden birisi ise BMW tarafından gelecek biri gözüküyor.
Daha önce araçların kendi kendini park ettikleri teknolojileri bir çok firmada görmüştük, fakat BMW bu işi bir adım daha ileriye götürerek kendine park alanı bulabilen bir teknoloji geliştirmiş durumda. Park yeri bulmak için vakti olmayan sürücüler otopark girişinde araçlarından inip araca komut vererek işlerine devam edebiliyorlar.
 
BMW kendi kendine park yeri bulan aracını tanıtacak

Park asistanını kullanan araç 4 adet tarayıcı lazer ile diğer araçlara çarpmadan yönünü bulabiliyor. Park yerini bulduktan sonra kendini park eden araç kapılarını kilitleyip kapalı konuma geçiyor. Herhangi bir olağan dışı durumda ise araç fren yapıp sürücüsüne uyarı gönderiyor.
Eğer sürücü daha önceden bir zaman ayarladıysa araç o saatte yine sürücüsünü bıraktığı yere geri dönebiliyor. Planlama yapılmamış ise sürücü akıllı telefonu veya saatiyle aracını kendisini alması için çağırabiliyor.Teknolojinin tam detayları ve diğer özellikleri CES 2015 fuarında gösterilecek 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1513 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
BMW, park
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim