Anlık Bildirim

Chevrolet'in 2016 model araçları CarPlay ve Android Auto araç içi sistemlerine birlikte destek verecek

 
Chevrolet'in 2016 model araçları CarPlay ve Android Auto araç içi sistemlerine birlikte destek verecek
 
Teknoloji devleri araç içi sistemler için de kıyasıya bir rekabete girmiş durumda. Bir tarafta kendi otomobilini geliştirdiği de iddia edilen Apple'ın CarPlay'ı, diğer yanda sürücüsüz otomobil konusunda da uzmanlaşmış Google'ın Android Auto'su yer alıyor. 
Hal böyle olunca otomobil üreticileri de hangi araç içi sistemi seçecekleri konusunda kararsız kalabiliyor. Chevrolet ise tercihini her iki araç içi sisteme de destek vererek kullanmış durumda. 2016 model araçlarının bir kısmını tanıtan Chevrolet, yeni araçlarıyla birlikte kullanıcılara sahip oldukları akıllı telefon ile aynı altyapıyı sunabilecek.
Chevrolet'in 2016 model araçları CarPlay ve Android Auto araç içi sistemlerine birlikte destek verecek
 
Her iki sisteme destek verilmesi ise oldukça kolay bir şekilde çözülmüş. Araba satın alacak kişiler hangi telefonu kullandığını belirtmek zorunda değil. Araç içi sisteminize akıllı telefonunu bağladığınız anda sistem telefonunuzun işletim sistemini algılayarak ona uygun olan araç içi sistemi açıyor. Örneğin Apple kullanıcısı telefonunu aracına bağladığı zaman Carplay, Android kullanıcısı bağladığında ise Android Auto sistemi açılıyor. Bu yöntem ile ailenizdeki kişiler farklı telefonlar kullansa da herkes araç içi sistemden faydalanabiliyor, veya akıllı telefonunu değiştiren bir kullanıcının seçenekleri kısıtlanmamış oluyor.
7-8 inçlik ekranlarda araç içi sistemi görüntüleyecek 2016 model Chevrolet modelleri listesi ise : Camaro, Camaro Convertible, Colorado, Corvette,Corvette Convertible, Cruze, Impala, Malibu, Silverado, Silverado HD, Spark, Suburban, Tahoe ve Vol şeklinde.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim