Anlık Bildirim

Elektrikli otomobil firması Faraday Future'dan CES 2016 öncesi yeni bir kısa video geldi

Amerika'da kurulan yeni elektrikli otomobil firması Faraday Future'dan 4 Ocak'daki lansman öncesi yeni bir kısa film geldi. Yaptığı yatırımlarla iddialı olan firma adından söz ettireceğe benziyor.
Son yıllarda teknolojik gelişmelerle beraber çevremizdeki herşeyin de geliştiğini, akıllandığını görüyoruz. Buna günlük kullandığımız otomobiller de dahil, teknoloji bu hızla ilerlerken otomobillerin de akıllanmaması zaten beklenemez. İşte tam bu doğrultuda Las Vegas'daki CES 2016'da "otomobillerle ilişkimizi yeniden tanımlama" amacını güden bir firma ilk konseptiyle bizlere merhaba demeye hazırlanıyor.
2014 yılında Amerika'nın Kaliforniya eyaletinde kurulan Faraday Future; son yıllarda görmeye başladığımız yeni elektrikli otomobil firmalarından yalnızca biri. Akıllı otomobil modelleri üzerinde AR-GE çalışmaları yapan firma bu doğrultuda geçtiğimiz günlerde Kuzey Las Vegas bölgesinde yeşil enerjiyle çalışan fabrika kurmak için $1 milyar yatırım yaptı. İlk konsept aracını 4 Ocak tarihinde CES 2016'da tanıtacak firmanın hazırladığı videolar ve yaptığı büyük yatırımla da oldukça iddialı olduğu söylenebilir.
Elektrikli otomobil firması olması nedeniyle bir diğer Amerikalı olan Tesla ile doğrudan rekabet etmesi beklenen Faraday Future'ın beklentileri karşılayıp, karşılayamayacağını 5 gün sonra hep birlikte göreceğiz 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim