Anlık Bildirim

Ford bir Tesla aracını etiketinden 55.000 dolar fazla vererek satın almış

Araç üreten firmaların rakiplerinin ürünlerini satın alıp bunları incelemesi sıkça rastlanan bir olay. Ford da Tesla'nın bir modelini etiket fiyatından fazlasını vererek almış.
Ford bir Tesla aracını etiketinden 55.000 dolar fazla vererek satın almış Tam Boyutta Gör

Araba üreticisi firmaların rakip firmaların araçlarını satın alıp incelemesi sıkça rastlanan bir durum. Bu sayede parçaların nasıl birleştirildiğinden aracın ses teknolojisine kadar bir çok konuda fikir sahibi olabiliyorlar. Ford da benzer bir şeyi Tesla'nın aracı için yapmış.
Ford, Kaliforniyalı bir jeton bayisine Tesla'nın 64. Model X Founder serisi aracı için 199.950 dolar ödemiş. Vergilerle birlikte fiyat 212.000 dolara yükselmiş. Bu fiyat normalden 55.000 dolar daha fazla. Aracı erkenden almak için fazla ücret ödemek aslında şaşılacak bir durum değil.
Founder serisi araçlar genellikle firma çalışanlarına ve firmayla yakın ilişki içerisindekilere satılıyor. Örneğin Google'ın kurucularından Sergey Brin'de bu araçlardan bir adet vardı. Daha önce Ford'un yöneticilerinden David Woodhouse'un Model X kullandığına şahit olunmuştu. 
Bu satın almanın sebebi tabi ki Ford'un spor araçlarını daha hafif hale getirmek istemesi ve elektrikli otonom araçlara ilgisinin bulunması. Zaten firma son dönemlerde ön cama entegre edilen arttırılmış gerçeklik teknolojileri üzerinde de çalışıyordu. Tesla'nın teknolojileri de hiç kuşkusuz Ford'a bir çok konuda fikir verecektir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5827 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ford, Tesla ve
2 etiket daha model x SUV
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim