Anlık Bildirim

Hyundai lüks Genesis alt markası altında elektrikli araçlarını üretecek

Geçtiğimiz sene sonunda Hyundai'den ayrılarak ayrı bir lüks alt markası olarak yoluna devam eden Genesis firmanın elektrikli araçlarını piyasaya sunduğu kolu olacak. Detaylar haberimizde...
Son dönemde pek çok otomobil üreticisi elektrikli araç işine yönelmiş durumda, Güney Kore'li Hyundai de bunların arasına en son katılanlardan. Sektörden gelen son raporlara göre firma elektrikli araç modellerini yeni lüks alt markası Genesis adı altında piyasaya sürecek.
Daha öncesinde Hyundai markası altında piyasaya sunulan Genesis ve Equus modelleri geçtiğimiz sene kendi markalarına kavuşmuştu. Yeni markanın patronunun elektrikli araçların gelecekte oldukça önemli olacağı düşüncesi de Hyundai'nin bu hamlesinde rol oynamış olabilir.
Güney Kore'de düzenlenen Busan Otomobil Fuarında konuşan Genesis'in patronu Manfred Fitzgerald tam elektrikli araçların otomobil sektörünün geleceği olacağı düşüncesini dile getirirken, elektrikli araçların Genesis firmasının geleceği olacağının çok açık ortada olduğunu belirtmiş.
Firmanın rekabetin giderek arttığı elektrikli araç sektöründe başarılı olacağını mı yoksa düşük satış rakamlarında mı seyredeceğini ilerleyen süreçte birlikte göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim