Anlık Bildirim

Lexus LC500, üstü açık olsa nasıl görünürdü?

Rekabet edeceği otomobiller, Mercedes S Coupe ve BMW 6 serisi olarak gösterilen Lexus'un yeni göz bebeği LC500 için merak edilen bir soru cevaplanıyor. Açılır bir tavana sahip olsa nasıl görünürdü?

Lexus LC500, üstü açık olsa nasıl görünürdü?
 
Lexus, LC500’ü gün yüzüne çıkardığında, kimse firmanın LF-LC konsept tasarımlarını hayata geçireceğine inanmıyordu. Üzerinde büyük ilgi uyandıran spor otomobil, yeni 10 ileri şanzımanı, 5.0 litre 467 beygirlik V8 motoru ve markanın diğer modellerine kıyasla artırılmış yol tutuş kabiliyeti ile Lexus’un bu aralar göz bebeği konumunda.
Lexus LC500, üstü açık olsa nasıl görünürdü?
 

SL’e kıyasla daha iyi bir görünüme sahip olduğu kanaati yaygın olan LC500’ün, rakiplerinin bu segmentte pazar paylarından aşırmalar yapacağına inanılıyor. SL’in açılır tavanı ve  sahip olduğu 4 farklı motor seçeneğinin yanında ( 6.0 litre V12 , 5.5 litre V8,  4.7 litre V8, 3.5 litre V6) tek motor seçeneği ile sunulan LC500’ün yerini sağlamlaştırması için atması gerekli diğer büyük adım da açılır tavan olarak gösteriliyor.
Lexus LC500, üstü açık olsa nasıl görünürdü?
 

Otomobiller üzerinde yaptığı görsel değişiklikler ile ünlü Ophilus Chin LC500’ün Mercedes SL’e gerçek bir rakip olması için atması gerekli bir adımı şimdiden gerçekleştirmiş.  Lexus’un gelecek planları arasında cabrio modele yer var mı bilinmiyor ama tasarımın otomobilin yapısına çok yakıştığını söyleyebiliriz.
Lexus LC500, üstü açık olsa nasıl görünürdü?
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4208 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Lexus, lexus cabrio ve
2 etiket daha lc500 mercedes sl
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim